17.08.2009

Mandag...

Sukk, da va d mandag IGJEN... Sukk..
Men sjøl om d e mandag har i vært ganske flink i dag.. I å Hedda sto opp tidli i dag:) Kosa oss me å leike på gulve, før vi fant ut at vi sku på besøk t oldemor å oldefar... Å når vi først for heeeeilt t kleive så blei d nokken tima der, Hedda va i STOR form, så d va ike nokka problem.. Å d blei planlagt en blåbærtur så fort d bli vær t d..
Men frem t da, fikk i me me en boks me heil blåbær som va fryst, den har i no tint, kjørt i blender sammens me banan å laga hjemmelaga fruktmos:)
Dykti ja.. Hedda va heilt vill når ho fikk smake.. JIPPI ho lika mamma sin mat.. Så t kvelds i kveld, blei d grøt me blåbær.. Litt variasjon e bra...

Ellers e d veldig lite nytt, va på kontroll forgje onsdag, da va Hedda 66 cm å 7,2 kg... Stor pie <3
Helga har vi flytta Daniel på hybel i Kristiansund.. Han ska begynne på matlinja på onsdagen, King flytte t Nordtrøndelag neste mandag... D e egentli litt trist, men i veit at han får d utroli mykje bedre, vi har rett å slett ikje tia t han lengre, etter at Hedda kom blei d mykje mindre ti t han så no har vi bestemt oss for å gjør d rette for han.. Fordi om d bli utrolig tomt å trist her..


Hedda å King e go kompisa, Hedda flire høyt bare ho ser King;) *varmehjertemitt*



Ellers e d d drittvære ute, skikkeli shitvær.. Man går ikje ut om man ikje må no altså...

Elllers da? Nokka som skjer ute i den store verden?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar