14.09.2009

Sunny monday=)


Våkna t SOL i dag;) Jippi.. sto opp, ordna Hedda, la ho på leiketeppe å gikk på verandan.. BRRRRRRR... Oki d e sept. ikje juni... I fant ut d vldi kjapt.. Har lurt me ut igjn, men me genser...
Når i våkna i dag tidli va d å en ny lyd utafor.. Jo Gravemaskin som dura.. D gjor me INGENTING faktisk.. Trur i våkna på me rett fot først i dag...(Hørtes heeeeilt feil ut, men dokker skjønne ka i meine)
Men inne i hode mitt tenkte i sol + arb.manna= morsom underholdning.. Svette mannfolk i uniform.. HAHA.. Mannfolk me orange klær å store hjelma va virkeliheten..
Virkeliheten kan være hard av å til...
SUKK

Ellers så har i hatt en kjiiip dag.. I veit i har masse å gjør, men i gidd rett å slett ikje.. Har heller koooosa me Hedda mi istede;)

Kjøkkenet e/va fullt av skittne koppa stabla fint opp etter middagsselskape.. i skjønne ikje at d kan bli så mykje oppvask etter ett middagsselskap.. Nekta å tru at d bli slik me andre, e d i som rota slik?? Føle jo ikje d sjøl.. Har egentli funne ut at d e oppvaskmaskina mi som e masse mindre enn andre si...:)

Åssa hjelp d sikkert ikje at i har kjøpt me nye tallerkena.. Å dem e sååå stor att når dem 6 i har har vært i bruk så e d ikje plass t så mykje meir inne i maskina..:O
Men dem e svæææær altså.. D e heilt sikkert plass t en heil grandis på ett fat..:D

Har liksom fått rydda ut av oppvaskmaskina, å fylt inni igjen bare for at Geir ska rose me kor flink i har vært.. Men d va tung altså...

Ellers da, så nekte Hedda å sove meir enn 40 min. i gangen... å d e allllt for lite når i ska sette igang me nokka..

Ska sta å avgi stemma mi i dag, nokken som i ALDRI har gjort før, men en gang må være den første :D
Føle liksom at i bli litt voksen pga ta ja;) HEHE..


Men no e lille gull våken igjen:/

Blogges...:)

1 kommentar:

  1. "ABC og ord og bilder" runde 2 starter opp 25. september (mest sannsynlig 24.september sent på kvelden) og siden vi tar det hele alfabetisk, så begynner vi med A:)
    Veldig kjekt om du vil være med. Mer informasjon kommer på bloggen min i nærmeste fremtid!

    SvarSlett